Cautare

736 de rezultate pentru "juniori c suceava" (4.26 secunde)
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. Soferul microbuzului, in care se aflau noua pasageri, a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa si s-a oprit intr-un stalp.
Macel in Suceava. O haita de caini agresivi a omorat cinci capre. Autoritatile trag de timp
O masina a fost spulberata de tren, intr-o comuna din Suceava. Doua femei au murit pe loc si doi copii au ajuns la spital in stare grava.
Incident revoltator la o scoala din Suceava. Un elev a fost filmat in momentul in care a iesit in afara cladirii, pe un geam de la etajul doi.
Doua avioane Wizz Air s-au ciocnit marti, pe platforma Aeroportului Suceava, scrie News Bucovina.
A fost inaugurat tronsonul doi al axei rutiere strategice Iasi - Suceava, cu o lungime de 22 de kilometri. Aceasta bucata de drum este prevazuta cu trei poduri reabilitate, o zona inundabila inaltata cu aproximativ un metru, iar in zona lacurilor s-au realizat, de asemenea, lucrari de consolidare.
Un copil a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost atacat si muscat de un caine abandonat de stapan pe o strada din municipiul Suceava.
Din cauza ninsorii abundente, rafalelor de viscol puternic si a vizibilitatii spre zero, Aeroportul Stefan cel Mare Suceava a fost inchis.
Un grav accident de circulatie cu trei autoturisme implicate a avut loc miercuri, pe raza localitatii Danila DN2, judetul Suceava.
Au fost proteste in mai multe localitati din Suceava. Localnicii din satul Buda s-au alarmat dupa ce acolo a aparut structura metalica a ceea ce ei au inteles ca va fi o antena 5G.
I.P.: Poate vine un arhitect care spune ca se poate. Deci acum ramane in administrarea clubului de copii si juniori.
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
O parte din atletii de la CSM Craiova si CS Universitatea Craiova au participat, weekendul trecut, la prima etapa a Grand Prix-ului de seniori, tineret si juniori I, desfasurat pe stadionul "Dinamo"
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina.
Tripla campioana mondiala la atletism a cazut de la etaj Mirela Lavric, tripla campioana mondiala de juniori la atletism, a cazut de la etajul unu al unui bloc din Iasi dupa ce sportiva a avut o disputa cu fostul iubit.
Nici aici nu a scapat de juniori, organizand o sedinta de fotografie ad-hoc. Din cele spuse de Victor Manea, actuala editie a Scolii de Vara a fost pana acum un succes, tinand cont de faptul ca nu mai aveai unde sa arunci un ac in sala de cursuri.
De asemenea, Geoana a tinut sa-si informeze colegii juniori ca unul din capetele de acuzare ale partidului impotriva presedintelui, parte a demersului de suspendare, va fi faptul ca Traian Basescu a incercat sa foloseasca serviciile de informatii drept instrumente ale politiei politice.
reabilitarea bazelor sportive Consiliul Local va aloca sume importante pentru reabilitarea centrelor de copii si juniori in 2007. Cele mai mari investitii vor fi realizate la Stadionul "Dunarea", dar si la Sala Sporturilor, a carei infrastructura nu va mai rezista prea mult.
Gabi Iorga, presedinte al organizatiei municipale TNL Constanta a aratat, dealtfel, ca numerosi lideri actuali provin din "scoala" tineretului liberal, precum Bogdan Olteanu sau Dan Motreanu, tocmai din acest motiv ascensiunea in partid reprezentand pentru juniori o adevarata provocare.
Valcea a castigat la Oradea si gratie evolutiei perfecte a celor doi juniori, Mandea si Dandea, trimisi "la munca de jos" de la mijlocul terenului inca din primul minut.
google-analytics.com